Печиво без яєць – 8 рецептів, дієтичних і пісних

Пісне морквяне печиво

Якщо ви думаєте, що вся пісна випічка несмачна і тверда, то ви сильно помиляєтеся! Спробуйте хоча б цей рецепт.

Необхідні продукти:

  • 2 грама солі і ваніліну;
  • близько 250 грам моркви;
  • три великих ложки рослинного масла;
  • 70 грам цукру;
  • ложка соди;
  • приблизно 300 грам борошна.

Процес приготування:

  • У миску кладемо спочатку подрібнену на терці моркву, потім масло, сіль, ванілін і цукор. Ретельно все вимішуємо.
  • Залишилося додати тільки сипучі інгредієнти (борошно і соду). Отриману масу доводимо до стану тіста, яке буде трохи прилипати — так і повинно бути.
  • Формуємо невеликі кружальця по типу фрикадельок, прибираємо у форму для випікання і тримаємо в гарячій духовій шафі 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Дивіться також:  Печиво «Гусячі лапки» з сиру – 4 смачні рецепти
Прокрутка до верху