Пісне морквяне печиво
Якщо ви думаєте, що вся пісна випічка несмачна і тверда, то ви сильно помиляєтеся! Спробуйте хоча б цей рецепт.
Необхідні продукти:
- 2 грама солі і ваніліну;
- близько 250 грам моркви;
- три великих ложки рослинного масла;
- 70 грам цукру;
- ложка соди;
- приблизно 300 грам борошна.
Процес приготування:
- У миску кладемо спочатку подрібнену на терці моркву, потім масло, сіль, ванілін і цукор. Ретельно все вимішуємо.
- Залишилося додати тільки сипучі інгредієнти (борошно і соду). Отриману масу доводимо до стану тіста, яке буде трохи прилипати — так і повинно бути.
- Формуємо невеликі кружальця по типу фрикадельок, прибираємо у форму для випікання і тримаємо в гарячій духовій шафі 15 хвилин при температурі 180 градусів.