Печиво по-домашньому
У магазині ви такого печива точно не купите, а от приготувати цілком можете, та ще й дуже швидко. Відмінний рецепт до вечірнього чаю і цикорію.
Необхідні продукти:
- стакан цукру;
- пакетик ваніліну;
- 4 грама соди;
- близько 500 грам борошна;
- два яйця;
- 200 грамів вершкового масла.
Процес приготування:
- Якщо у вас холодне масло, то дайте йому трохи постояти, щоб воно стало трохи м’яким, змішайте з цукром і розітріть до однорідності.
- До цієї маси всипте ванілін і вбийте вміст яєць.
- Додаємо соду, борошно і доводимо масу до гладкого стану, після чого прибираємо в холод на 30 хвилин.
- Холодне тісто пропустимо через м’ясорубку невеликими шматочками, звернемо отримані ковбаски в гуртки і приберемо в духовку на 15 хвилин, поставивши рівень нагріву на 200 градусів.