Печиво персики – 7 покрокових рецептів, як приготувати домашнє печиво у вигляді персиків

Зі згущеним молоком і горіхами

Цей варіант діти і дорослі люблять найбільше. Печиво персики зі згущеним молоком відрізняється особливим смаком, а все, тому що таїться всередині сюрприз – смачний горіх.

Підбираємо продукти:

  • півкіло борошна;
  • 60 г вершкового масла;
  • 2 ст. ложки жирної сметани;
  • пара яєць;
  • стакан цукру
  • ванілін;
  • лимонна кислота;
  • будь-які горіхи;
  • згущене молоко варене;
  • сік буряка;
  • сік моркви;
  • листочки м’яти.

Коренеплоди окремо пропускаємо крізь соковижималку. Якщо такої побутової техніки в будинку не виявилося, трьом овочі на тертці, вичавлюємо сік крізь марлю.

Збиваємо яйця, підсипаючи цукор, ванілін, лимонну кислоту. Потім викладаємо в ту ж ємність сметану, м’яке вершкове масло, продовжуємо збивати до гладкості.

У борошно додаємо розпушувач. Висипаємо в загальну масу, замішуємо тісто, домагаючись його однорідності. Залишаємо під плівкою протягом півгодини в холодильнику.

Формуємо печиво у вигляді персика: обробляємо на чотири ковбаски, які в свою чергу ріжемо на п’ять шматочків кожну. Катаємо у долонях кульки, складаємо на деко, укритий пергаментом.

Піч потрібно близько 20-25 хвилин, температурний режим — 170 градусів. Виймаємо, коли кульки пожовкнуть.

Остуджуємо печиво, вирізаємо у кожного виїмку. Отримані крихти подрібнюємо і вмішуємо в згущене молоко.

У заглиблення кладемо ядерце горіха, заливаємо його згущеним молоком. Також змащуємо і краєчки виробів, потім слепляем їх один з одним. Хвилин на двадцять ставимо в холодильник.

Коли начинка трохи застигне, «маскують» печиво під живі персики. Використовуємо для того невелике ситечко. Печиво опускаємо по черзі в морквяний, потім у буряковий сік, красиво прикрашаючи боки. Потім кладемо на паперову серветку, щоб зняти зайву вологу. Залишається тільки обваляти його в цукрі і приліпити листочки м’яти.

Дивіться також:  Печиво кураб’є – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху