З пісочного тіста
В рецептурі можна змінювати не тільки начинки, але і тісто. Готуємо «персики» з пісочного тіста.
Склад продуктів:
- пачка вершкового масла;
- півсклянки цукрової пудри;
- 300 г борошна;
- повидло, крем або згущене молоко;
- ванілін;
- розпушувач;
- овочевий сік;
- цукор.
Насипати в миску борошно, підсипаємо до неї ванілін, кладемо розпушувач, у висновку — цукрову пудру. Присмачую вершковим маслом — місимо тісто. Масло можна розтопити на сковороді, також використовувати в розм’якшеному стані. Тісто вийде м’яким, важкуватим і жирним. Накрийте плівкою, тримайте в холоді тридцять хвилин.
Потім розрізати на рівні шматочки, наліпити з них печіннячка, імітуючи половинки персика. Піч варто, виставивши температурний режим близько 180 градусів, двадцять хвилин.
Намажте денця виробів повидлом, кремом, згущеним молоком і склейте попарно. Поверхня просочіть червоним і жовтим овочевим соком. Для обсипання використовуйте великий цукор.