Печиво персики – 7 покрокових рецептів, як приготувати домашнє печиво у вигляді персиків

З пісочного тіста

В рецептурі можна змінювати не тільки начинки, але і тісто. Готуємо «персики» з пісочного тіста.

Склад продуктів:

  • пачка вершкового масла;
  • півсклянки цукрової пудри;
  • 300 г борошна;
  • повидло, крем або згущене молоко;
  • ванілін;
  • розпушувач;
  • овочевий сік;
  • цукор.

Насипати в миску борошно, підсипаємо до неї ванілін, кладемо розпушувач, у висновку — цукрову пудру. Присмачую вершковим маслом — місимо тісто. Масло можна розтопити на сковороді, також використовувати в розм’якшеному стані. Тісто вийде м’яким, важкуватим і жирним. Накрийте плівкою, тримайте в холоді тридцять хвилин.

Потім розрізати на рівні шматочки, наліпити з них печіннячка, імітуючи половинки персика. Піч варто, виставивши температурний режим близько 180 градусів, двадцять хвилин.

Намажте денця виробів повидлом, кремом, згущеним молоком і склейте попарно. Поверхня просочіть червоним і жовтим овочевим соком. Для обсипання використовуйте великий цукор.

Дивіться також:  Яблучне печиво – 7 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху