Домашнє здобне печиво Персики
Домашня випічка завжди смачніше виробничої продукції. Ще один рецепт – домашнє печиво Персики — кулінарам-любителям. Воно відрізняється особливо ніжним смаком.
Ось які продукти будуть потрібні:
- 300 г борошна;
- 300 г вершкового масла;
- 3 яйця;
- стакан цукру;
- ст. ложка сметани;
- півбанки згущеного молока;
- 10 ядерець мигдалю;
- буряковий сік;
- морквяний сік;
- сода або розпушувач.
Два жовтки, один білок розмішуємо з цукровим піском. М’яке масло в кількості 100 г змішуємо зі сметаною. Потім вливаємо яйця в сметанную масу, висипаємо борошно. Відправляємо туди ж розпушувач. Місимо тісто.
Формуємо з тіста двадцять однакових кульок, розкладаємо на деко. Печемо до золотистого відтінку.
Для крему збиваємо інше масло зі згущеним молоком.
У готовому печиво робимо виїмку для наповнення його кремом. Кладемо в неї миндалинку, заповнюємо кремом, з’єднуємо з іншим таким же чином підготовленим печивом.
Далі по черзі в морквяний і буряковий сік, посипаємо цукром.