Печиво персики – 7 покрокових рецептів, як приготувати домашнє печиво у вигляді персиків

Домашнє здобне печиво Персики

Домашня випічка завжди смачніше виробничої продукції. Ще один рецепт – домашнє печиво Персики — кулінарам-любителям. Воно відрізняється особливо ніжним смаком.

Ось які продукти будуть потрібні:

  • 300 г борошна;
  • 300 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • стакан цукру;
  • ст. ложка сметани;
  • півбанки згущеного молока;
  • 10 ядерець мигдалю;
  • буряковий сік;
  • морквяний сік;
  • сода або розпушувач.

Два жовтки, один білок розмішуємо з цукровим піском. М’яке масло в кількості 100 г змішуємо зі сметаною. Потім вливаємо яйця в сметанную масу, висипаємо борошно. Відправляємо туди ж розпушувач. Місимо тісто.

Формуємо з тіста двадцять однакових кульок, розкладаємо на деко. Печемо до золотистого відтінку.

Для крему збиваємо інше масло зі згущеним молоком.

У готовому печиво робимо виїмку для наповнення його кремом. Кладемо в неї миндалинку, заповнюємо кремом, з’єднуємо з іншим таким же чином підготовленим печивом.

Далі по черзі в морквяний і буряковий сік, посипаємо цукром.

Дивіться також:  Пісочне печиво – прості 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху