Улюблені ласощі дитинства з кремом
Тепер готуємо улюблені з дитинства ласощі з кремом.
Підготуємо:
- півпачки маргарину;
- пачка вершкового масла;
- півбанки згущеного молока;
- яйце + один жовток;
- 2 ст. ложки сметани;
- 2,5 склянки борошна;
- сода;
- буряковий сік.
М’який маргарин, сметану змішати. Потім яйце і жовток підбити цукровим піском. З’єднуємо обидві маси разом, перемішуємо. Всипати борошно, соду. Зробити тісто, обробити його на 20 однакових шматочків. Кожен виліпити в кульку, розрізати.
Розмістити на деко і спекти. Потім остудити печиво, дістати в нього серцевину, розкришити шматочки.
Крем готуємо з м’якого вершкового масла зі згущеним молоком, акуратно його збиваючи. Потім змішуємо крем з крихтами так, щоб вони розм’якшилися і стали практично непомітними в загальній масі.
Чайною ложкою крем покласти у виїмку кожного печива. Змащуємо одночасно поверхні, які будемо з’єднувати між собою. Слепляем половинки і залишаємо просочуватися 10 хвилин. Потім мачає в овочевий сік і обсипаємо цукром.