Печиво персики – 7 покрокових рецептів, як приготувати домашнє печиво у вигляді персиків

Улюблені ласощі дитинства з кремом

Тепер готуємо улюблені з дитинства ласощі з кремом.

Підготуємо:

  • півпачки маргарину;
  • пачка вершкового масла;
  • півбанки згущеного молока;
  • яйце + один жовток;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 2,5 склянки борошна;
  • сода;
  • буряковий сік.

М’який маргарин, сметану змішати. Потім яйце і жовток підбити цукровим піском. З’єднуємо обидві маси разом, перемішуємо. Всипати борошно, соду. Зробити тісто, обробити його на 20 однакових шматочків. Кожен виліпити в кульку, розрізати.

Розмістити на деко і спекти. Потім остудити печиво, дістати в нього серцевину, розкришити шматочки.

Крем готуємо з м’якого вершкового масла зі згущеним молоком, акуратно його збиваючи. Потім змішуємо крем з крихтами так, щоб вони розм’якшилися і стали практично непомітними в загальній масі.

Чайною ложкою крем покласти у виїмку кожного печива. Змащуємо одночасно поверхні, які будемо з’єднувати між собою. Слепляем половинки і залишаємо просочуватися 10 хвилин. Потім мачає в овочевий сік і обсипаємо цукром.

Дивіться також:  Печиво Мадлен – 7 рецептів французького бісквітного печива
Прокрутка до верху