«Грибочки» – випічка з дитинства
Креативне на вигляд і пікантне на смак печиво стане улюбленим ласощами для всієї родини.
Склад рецепта до тесту:
- 300 г спреду або олії;
- 2 яйця;
- 120 г цукру;
- щіпка солі;
- 1/4 ч. л. розпушувача;
- 380 г борошна.
На прикрасу потрібно:
- по 100 г молочного та білого шоколаду;
- 80 г маку.
На відміну від попередніх рецептів, «Грибочки» зажадають 1,5-2 години:
- Масло доводимо до стану м’якою, податливою маси. Його потрібно змішати з цукром.
- Втягнувши цукор, вводимо яйця по одному.
- Вводимо борошно: її потрібно заздалегідь просіяти з розпушувачем і сіллю.
- Вымешав тісто, ставимо його в холодильник.
- Через годину, змащену маслом форму прогріваємо на плиті, помірно наповнюємо тестом, згодом випікаючи печиво.
- Готові гриби спочатку занурюємо капелюшками в розтоплений молочний шоколад, а ніжками – білий і відразу в мак.
Подавайте на стіл і дивуйте смаком печива «Грибочки».