Печиво з геркулесу – 10 рецептів приготування

Домашнє вівсяне печиво на кефірі

Рецепт на кефірі дозволяє приготувати дуже ароматне і ніжне домашнє вівсяне печиво:

  • кефір – 100 мл;
  • пластівці – 150 г;
  • мед – 1 ст. л.;
  • кориця – 1 ч. л.;
  • розпушувач – 10 г;
  • родзинки – жменя.

Десерт готується таким чином:

  • Пластівці з’єднуємо з кефіром і залишаємо мінімум на чверть години.
  • Поки пластівці просочуються, перемішуємо всі інші компоненти, крім родзинок.
  • Набряклу заготівлю з’єднуємо з пряною масою і гарненько перемішуємо ложкою.
  • Родзинки промиваємо проточною водою і вводимо в тісто. Знову розмішуємо всі разом.
  • З тіста скачуємо руками кульки і розкладаємо їх на деку. Випікаємо протягом 15 хвилин при 180 º с.

Перед подачею, за бажанням, можна присипати ласощі цукровою пудрою. А подавати його краще з медом, варенням або джемом.

Дивіться також:  Печиво без масла – 8 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху