Печиво з геркулесу – 10 рецептів приготування

Ласощі з горіхами

Горіхові десерти мають чимало шанувальників серед ласунів.

Домашнє вівсяне печиво з горіховою ноткою – відмінний варіант урізноманітнити домашню випічку:

  • 1 ст. вівсяних пластівців;
  • 1 ст. борошна;
  • 1 ст. колотих волоських горіхів;
  • пачка масла;
  • 150 г коричневого цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ч. л. ванільного екстракту;
  • 10 г розпушувача;
  • щіпка солі.

Приготування ласощів нескладне:

  • Подрібнити горіхи в блендері або просто дрібно порізати.
  • М’яке масло розтерти з цукром так, щоб вийшла світла кремоподібна маса.
  • Ввести всі компоненти, останніми в суміш повинні бути додані пластівці і горіхи. Гарненько все перемішати і залишити настоятися півгодини.
  • Мокрими руками скачати з тіста кульки і розкласти на деку.
  • Випекти десерт до утворення золотисто-коричневої скоринки.

На замітку. Горіхові ядра, дрібно подрібнені, надають десерту ніжну смакову нотку. А для яскравого смаку рекомендується частина горіхів крупно нарізати ножем.

Дивіться також:  Печиво Мадлен – 7 рецептів французького бісквітного печива
Прокрутка до верху