Печиво з геркулесу – 10 рецептів приготування

Покроковий рецепт від Юлії Висоцької

  • 1 ст. вівсяних пластівців «Геркулес»;
  • третина ст. цукру;
  • 1 ст. борошна;
  • третина пачки масла;
  • яйце;
  • 2 ст. л. темного ізюму;
  • 40 – 50 г темного шоколаду;
  • щіпка солі;
  • кілька щіпок ваніліну;
  • щіпка розпушувача.

Приготування печива відбувається наступним чином:

  • Першим ділом перетираємо масло і цукор, орудуючи віночком.
  • Вводимо яйця в солодку масляну масу і гарненько збиваємо міксером.
  • Всипаємо в заготовку всі сипучі компоненти, не припиняючи збивати.
  • Далі всипаємо пластівці і ретельно перемішуємо масу ложкою.
  • Шоколад дрібно рубаємо гострим ножем. Родзинки промиваємо, даємо рідини стекти і перемішуємо з шоколадними шматочками. Вводимо отриманий склад в тісто і рівномірно розподіляємо ложкою.
  • Місимо тісто, скачуємо його на столі «ковбаскою» і ріжемо на порції. Викладаємо їх на деко і випікаємо до готовності.
Дивіться також:  Печиво на сковороді – 7 рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху