Покроковий рецепт від Юлії Висоцької
- 1 ст. вівсяних пластівців «Геркулес»;
- третина ст. цукру;
- 1 ст. борошна;
- третина пачки масла;
- яйце;
- 2 ст. л. темного ізюму;
- 40 – 50 г темного шоколаду;
- щіпка солі;
- кілька щіпок ваніліну;
- щіпка розпушувача.
Приготування печива відбувається наступним чином:
- Першим ділом перетираємо масло і цукор, орудуючи віночком.
- Вводимо яйця в солодку масляну масу і гарненько збиваємо міксером.
- Всипаємо в заготовку всі сипучі компоненти, не припиняючи збивати.
- Далі всипаємо пластівці і ретельно перемішуємо масу ложкою.
- Шоколад дрібно рубаємо гострим ножем. Родзинки промиваємо, даємо рідини стекти і перемішуємо з шоколадними шматочками. Вводимо отриманий склад в тісто і рівномірно розподіляємо ложкою.
- Місимо тісто, скачуємо його на столі «ковбаскою» і ріжемо на порції. Викладаємо їх на деко і випікаємо до готовності.