Печиво з геркулесу – 10 рецептів приготування

Печиво з «Геркулеса» з медом

  • 150 г пластівців «Геркулеса»;
  • 100 мл олії;
  • 50 г рідкого меду;
  • 100 г волоських горіхів;
  • розпушувач;
  • сіль.

Приготування медово-горіхового ласощі:

  • Підготувати борошно з пластівців, подрібнивши їх блендером.
  • З’єднати всі компоненти, гарненько перемішавши ложкою або лопаткою. Залишити набухати на 15 – 20 хвилин.
  • Поки тісто «дозріває», розігріти духовку і підготувати деко.
  • Розкласти тісто кульками на деко і запекти в протягом третини години.

На замітку. «Геркулес» не обов’язково перетирати до стану дрібнозернистого порошку. Борошно грубого помелу тільки зробить печиво більш корисним і яскравим на смак. Тому для подрібнення пластівців можна використовувати м’ясорубку.

Дивіться також:  Печиво для тірамісу: як називається, як зробити і чим можна замінити?
Прокрутка до верху