Печиво з «Геркулеса» з медом
- 150 г пластівців «Геркулеса»;
- 100 мл олії;
- 50 г рідкого меду;
- 100 г волоських горіхів;
- розпушувач;
- сіль.
Приготування медово-горіхового ласощі:
- Підготувати борошно з пластівців, подрібнивши їх блендером.
- З’єднати всі компоненти, гарненько перемішавши ложкою або лопаткою. Залишити набухати на 15 – 20 хвилин.
- Поки тісто «дозріває», розігріти духовку і підготувати деко.
- Розкласти тісто кульками на деко і запекти в протягом третини години.
На замітку. «Геркулес» не обов’язково перетирати до стану дрібнозернистого порошку. Борошно грубого помелу тільки зробить печиво більш корисним і яскравим на смак. Тому для подрібнення пластівців можна використовувати м’ясорубку.