З шоколадною глазур’ю
Це універсальний варіант печива. Якщо захочете, то на основі запропонованого тесту можна приготувати смачну основу для торта.
Інгредієнти:
- борошно – 420 г;
- молоко – 50 мл;
- вершкове масло – 170 г;
- розпушувач – 1 ч. ложка;
- шоколад – 100 г темного;
- цукор – 140 г;
- шоколадні краплі – 50 г;
- морська сіль – 1 ч. ложка;
- яйце – 2 шт.
Приготування:
- Поставити на розігрів духова шафа. Режим 180 градусів.
- Масло знадобиться м’яким. Насипати цукор і збити.
- Влити яйця і продовжувати збивати. Насипати борошно, краплі і розпушувач. Замісити. Залишити в холодильнику на годину.
- Сформувати заготовки. Викласти на деко. Запікати чверть години.
- Шоколадку поламати. Закип’ятити молоко і додати шоколадні шматочки. Перемішуючи розчинити.
- Печиво остудити. Взяти силіконову пензлик. Вмочити в шоколадну масу і промазати печиво. Залишити на годину.