Печиво з шоколадом – 8 рецептів домашнього печива

З шоколадною глазур’ю

Це універсальний варіант печива. Якщо захочете, то на основі запропонованого тесту можна приготувати смачну основу для торта.

Інгредієнти:

  • борошно – 420 г;
  • молоко – 50 мл;
  • вершкове масло – 170 г;
  • розпушувач – 1 ч. ложка;
  • шоколад – 100 г темного;
  • цукор – 140 г;
  • шоколадні краплі – 50 г;
  • морська сіль – 1 ч. ложка;
  • яйце – 2 шт.

Приготування:

  • Поставити на розігрів духова шафа. Режим 180 градусів.
  • Масло знадобиться м’яким. Насипати цукор і збити.
  • Влити яйця і продовжувати збивати. Насипати борошно, краплі і розпушувач. Замісити. Залишити в холодильнику на годину.
  • Сформувати заготовки. Викласти на деко. Запікати чверть години.
  • Шоколадку поламати. Закип’ятити молоко і додати шоколадні шматочки. Перемішуючи розчинити.
  • Печиво остудити. Взяти силіконову пензлик. Вмочити в шоколадну масу і промазати печиво. Залишити на годину.
Дивіться також:  Печиво на маргарині — 8 рецептів приготування