Як приготувати в мультиварці?
- 100 гр злив. масла;
- 100 гр цукру;
- 2 великі яйця;
- 300 гр борошна;
- 10 гр розпушувача;
- 200 гр дуже густого варення.
З допомогою міксера збиваємо яєчно-цукрову масу протягом декількох хвилин — маса стане світлою і пінистої. Додаємо м’яке масло, опрацьовуємо міксером, поступово вводимо муку і розпушувач. Перемішуємо спочатку ложкою, а потім руками. Тісто виходить не липнущее, м’яке. Далі тісто готуємо, як і в попередніх варіантах — заморожуємо близько півгодини.
Більшу частину тіста розкачуємо в невелике коло таких розмірів, щоб можна було зробити бортики. У мультиварочную чашу кладемо коло пергаменту, або змащуємо її маслом. Кладемо тісто, руками поправляємо бортики висотою близько 1,5 см. Розкладаємо варення з мінімальною кількістю сиропу. Зверху затираємо залишилися шаром.
Закриваємо кришку, включаємо програму «Мультиповар» або «Випічка» на годину. Даємо охолонути протягом чверті години, витягаємо за допомогою кошика-пароварки і ріжемо шматочками.