Печиво з варенням і тертим тестом зверху – 7 рецептів

Як приготувати в мультиварці?

  • 100 гр злив. масла;
  • 100 гр цукру;
  • 2 великі яйця;
  • 300 гр борошна;
  • 10 гр розпушувача;
  • 200 гр дуже густого варення.

З допомогою міксера збиваємо яєчно-цукрову масу протягом декількох хвилин — маса стане світлою і пінистої. Додаємо м’яке масло, опрацьовуємо міксером, поступово вводимо муку і розпушувач. Перемішуємо спочатку ложкою, а потім руками. Тісто виходить не липнущее, м’яке. Далі тісто готуємо, як і в попередніх варіантах — заморожуємо близько півгодини.

Більшу частину тіста розкачуємо в невелике коло таких розмірів, щоб можна було зробити бортики. У мультиварочную чашу кладемо коло пергаменту, або змащуємо її маслом. Кладемо тісто, руками поправляємо бортики висотою близько 1,5 см. Розкладаємо варення з мінімальною кількістю сиропу. Зверху затираємо залишилися шаром.

Закриваємо кришку, включаємо програму «Мультиповар» або «Випічка» на годину. Даємо охолонути протягом чверті години, витягаємо за допомогою кошика-пароварки і ріжемо шматочками.

Дивіться також:  Печиво Трояндочки – 8 рецептів, як приготувати дуже смачне і гарне печиво