Запіканка з пельменів «Ледача дружина»
Запіканка з пельменів – ще один спосіб урізноманітнити смак м’яса в тесті. А якщо судити з назви, то і готуватися страва буде швидше.
Необхідні продукти:
- спеції на свій смак;
- 4 яйця;
- 0,8 кг пельменів;
- дві цибулини;
- 0,1 кг сиру;
- 250 грам сметани або майонезу.
Процес приготування:
- Беремо будь-яку форму, злегка промазуємо її маслом, зверху викладаємо пельмені одним шаром, приправляємо їх спеціями за своїм смаком, а потім покриваємо заздалегідь подрібненим і обсмаженою цибулею.
- З’єднуємо сметану або майонез з яйцями, можна так само додати трохи спецій, перемішуємо і заливаємо цією масою пельмені.
- Останній шар – тертий сир, після чого готуємо в духовці 40 хвилин на 200 градусах.