Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання

Запіканка з пельменів «Ледача дружина»

Запіканка з пельменів – ще один спосіб урізноманітнити смак м’яса в тесті. А якщо судити з назви, то і готуватися страва буде швидше.

Необхідні продукти:

  • спеції на свій смак;
  • 4 яйця;
  • 0,8 кг пельменів;
  • дві цибулини;
  • 0,1 кг сиру;
  • 250 грам сметани або майонезу.

Процес приготування:

  • Беремо будь-яку форму, злегка промазуємо її маслом, зверху викладаємо пельмені одним шаром, приправляємо їх спеціями за своїм смаком, а потім покриваємо заздалегідь подрібненим і обсмаженою цибулею.
  • З’єднуємо сметану або майонез з яйцями, можна так само додати трохи спецій, перемішуємо і заливаємо цією масою пельмені.
  • Останній шар – тертий сир, після чого готуємо в духовці 40 хвилин на 200 градусах.
Дивіться також:  Як смачно замаринувати шашлик зі свинини? 12 рецептів
Прокрутка до верху