Рецепт приготування з тушонкою
Для такої страви крупу потрібно замочити в холодній водою на всю ніч. Інгредієнти: 2 мультиварочных склянки перловки і 2 склянки фільтрованої води, 1 банку будь-якої м’ясної тушонки, морквина, будь ароматні трави, луковичка, сіль.

У програмі смаження до золотистого кольору обсмажуються подрібнені зручним способом овочі.
Далі до цибулі і моркви викладається весь вміст банки з тушонкою. Разом складові нудяться в аналогічному режимі 8-9 хвилин.
Поверх засмажки висипається промита крупа, виливається вода. Маса солиться і присипається ароматними травами.
Готується страва 80-90 хвилин в режимі плову або в програмі «Гасіння».
Подається частування гарячим, присипаний свіжою зеленню.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8