Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити

Рецепт приготування з тушонкою

Для такої страви крупу потрібно замочити в холодній водою на всю ніч. Інгредієнти: 2 мультиварочных склянки перловки і 2 склянки фільтрованої води, 1 банку будь-якої м’ясної тушонки, морквина, будь ароматні трави, луковичка, сіль.

  • У програмі смаження до золотистого кольору обсмажуються подрібнені зручним способом овочі.
  • Далі до цибулі і моркви викладається весь вміст банки з тушонкою. Разом складові нудяться в аналогічному режимі 8-9 хвилин.
  • Поверх засмажки висипається промита крупа, виливається вода. Маса солиться і присипається ароматними травами.
  • Готується страва 80-90 хвилин в режимі плову або в програмі «Гасіння».
  • Подається частування гарячим, присипаний свіжою зеленню.

    Дивіться також:  Торт з курячої печінки – 7 покрокових рецептів приготування
    Прокрутка до верху