Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити

Перловка з грибами

Приготувати перловку можна і з лісовими грибочками, і зі свіжими печерицями, які використовуються господинями найчастіше. Інгредієнти: 1 мультиварочный склянку крупи, 2,5 ст. фільтрованої води, цибулинка, 320-340 г грибів, 3-5 часникових зубчиків, сіль.

  • Каша заливається холодною водою і «відпочиває», поки готуються інші продукти.
  • Цибулю і печериці довільно нарізати. Спочатку на пісному маслі обсмажується тільки овоч, а потім – разом з грибочками. Загальний час їх приготування – 8-9 хвилин.
  • Крупа промивається до тих пір, поки вода не перестане темніти, після чого перекладається до піджарки.
  • Роздавлений часник розводиться у воді. Рідина виливається поверх всіх продуктів.
  • Потрібно варити перловку у програмі «Гречка», «Каша», «Рис» або в іншому придатному. Час – 35-45 хвилин.
  • Замість звичайної води можна заливати складові м’ясним або овочевим бульйоном.

    Дивіться також:  Риба сайда – як готувати? 5 смачних рецептів приготування в духовці на сковороді
    Прокрутка до верху