Перловка з грибами
Приготувати перловку можна і з лісовими грибочками, і зі свіжими печерицями, які використовуються господинями найчастіше. Інгредієнти: 1 мультиварочный склянку крупи, 2,5 ст. фільтрованої води, цибулинка, 320-340 г грибів, 3-5 часникових зубчиків, сіль.

Каша заливається холодною водою і «відпочиває», поки готуються інші продукти.
Цибулю і печериці довільно нарізати. Спочатку на пісному маслі обсмажується тільки овоч, а потім – разом з грибочками. Загальний час їх приготування – 8-9 хвилин.
Крупа промивається до тих пір, поки вода не перестане темніти, після чого перекладається до піджарки.
Роздавлений часник розводиться у воді. Рідина виливається поверх всіх продуктів.
Потрібно варити перловку у програмі «Гречка», «Каша», «Рис» або в іншому придатному. Час – 35-45 хвилин.
Замість звичайної води можна заливати складові м’ясним або овочевим бульйоном.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8