Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити

Молочна перлова каша

Приготована на молоці каша з перлової крупи має особливо насичений смак. Інгредієнти: 2 мультистакана перловки, по 3 склянки фільтрованої води і жирного молока, 2-2,5 великі ложки цукру, щіпка солі.

  • Крупа повинна отмачиваться в холодній воді близько години. Далі продукт промивається і відправляється в чашу «розумної каструлі».
  • Зверху виливаються обидва виду рідини.
  • Маса солиться і цукрується.
  • Продукти ретельно перемішуються. Страва готується в режимі «Каша молочна».
  • Подається частування з шматочком вершкового масла.

    Дивіться також:  Котлети з минтая – 6 дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху