Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити

З куркою

Можна використовувати в цій страві будь-які частини курки. Інгредієнти: 600 г курятини, 1 мультиварочный склянку перлової крупи т 3 ст. фільтрованої води, 2 цибулини, сіль, морква, щіпка меленого перцю, 3-4 часникових зубка.

  • Крупа заливається холодною водою.
  • У промаслений чашу пристрою викладаються шматки курки, які обсмажують на розігрітому маслі.
  • Далі до м’яса відправляються подрібнені овочі. Разом продукти готуються 8-9 хвилин в режимі смаження. Цибуля і морква, які томилися в курячому жирі, виходять особливо м’якими і ароматними.
  • Добре промита перловка висипається в засмажки.
  • Зверху виливається не холодна вода. Продукти солятся і перчатся.
  • Потрібно готувати частування у програмі «Плов» до її закінчення.
  • Приблизно за 15 хвилин до завершення приготування страви в нього додається роздавлений часник.

    Дивіться також:  Минтай в клярі — 10 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху