З куркою
Можна використовувати в цій страві будь-які частини курки. Інгредієнти: 600 г курятини, 1 мультиварочный склянку перлової крупи т 3 ст. фільтрованої води, 2 цибулини, сіль, морква, щіпка меленого перцю, 3-4 часникових зубка.

Крупа заливається холодною водою.
У промаслений чашу пристрою викладаються шматки курки, які обсмажують на розігрітому маслі.
Далі до м’яса відправляються подрібнені овочі. Разом продукти готуються 8-9 хвилин в режимі смаження. Цибуля і морква, які томилися в курячому жирі, виходять особливо м’якими і ароматними.
Добре промита перловка висипається в засмажки.
Зверху виливається не холодна вода. Продукти солятся і перчатся.
Потрібно готувати частування у програмі «Плов» до її закінчення.
Приблизно за 15 хвилин до завершення приготування страви в нього додається роздавлений часник.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8