Перловий суп – 8 рецептів приготування

Пісне перша страва

З перловых зерен можна зварити пісний і дуже корисний супчик, який за смаковими якостями ні в чому не поступиться страви на м’ясному бульйоні.

Склад компонентів:

  • 165 г перлової крупи;
  • дві моркви;
  • два стебла селери;
  • цибуля-порей;
  • 410 г нуту (можна з банки);
  • два зубці часнику.

Технологія:

  • Моркву і селеру ріжемо кубиками, цибулю-порей розрізаємо впоперек, а часник дрібно рубаємо.
  • Обсмажуємо овочі в оливковій олії протягом п’яти хвилин.
  • У сотейник вливаємо трохи більше літра овочевого бульйону, потім всипаємо крупу і варимо 15 хвилин.
  • Після всипаємо нут і готуємо ще десять хвилин.
  • Залишилося лише покласти овочі разом зі спеціями і рубаною петрушкою, почекати п’ять хвилин і зняти готовий пісний суп з вогню.
Дивіться також:  Свинина, запечена у фользі – Рецепт з фото
Прокрутка до верху