Простий рецепт на м’ясному бульйоні
Простий суп з перловою крупою на м’ясному бульйоні можна назвати юшкою, але від цього він не втрачає свого смаку, аромату і насиченості.
Склад компонентів:
- 1,2 кг яловичини;
- дві невеликі цибулини;
- дві середніх плода моркви;
- селера;
- півтора склянки перловки;
- три часникового зубчики;
- полчаши томат-пюре.
Технологія:
- Першим ділом відварюємо яловичину протягом двох годин.
- Готове м’ясо ріжемо на шматочки, бульйон проціджуємо.
- У киплячий м’ясний навар висипаємо зерна і варимо півгодини.
- Цибулю, селеру і моркву подрібнюємо брусками і пасеруємо на рафінованій олії. Потім додаємо томат-пюре, також додаємо будь-які спеції, наприклад, роздавлені горошини перцю і суміш негострих приправ, краще з трав.
- До перловке відправляємо часник, повертаємо шматочки м’яса і закладаємо засмажку з овочів, кладемо лаврушки і пробуємо на сіль.
- Тушкуємо супчик протягом півгодини.