Перловий суп – 8 рецептів приготування

Простий рецепт на м’ясному бульйоні

Простий суп з перловою крупою на м’ясному бульйоні можна назвати юшкою, але від цього він не втрачає свого смаку, аромату і насиченості.

Склад компонентів:

  • 1,2 кг яловичини;
  • дві невеликі цибулини;
  • дві середніх плода моркви;
  • селера;
  • півтора склянки перловки;
  • три часникового зубчики;
  • полчаши томат-пюре.

Технологія:

  • Першим ділом відварюємо яловичину протягом двох годин.
  • Готове м’ясо ріжемо на шматочки, бульйон проціджуємо.
  • У киплячий м’ясний навар висипаємо зерна і варимо півгодини.
  • Цибулю, селеру і моркву подрібнюємо брусками і пасеруємо на рафінованій олії. Потім додаємо томат-пюре, також додаємо будь-які спеції, наприклад, роздавлені горошини перцю і суміш негострих приправ, краще з трав.
  • До перловке відправляємо часник, повертаємо шматочки м’яса і закладаємо засмажку з овочів, кладемо лаврушки і пробуємо на сіль.
  • Тушкуємо супчик протягом півгодини.
Дивіться також:  Котлети з грибами – кращі покрокові рецепти
Прокрутка до верху