Перловий суп з грибами
Багато господині стали рідше готувати суп з перлової крупи, а даремно. Суп з неї виходить просто чудовим, а якщо додати ще й грибів, то і дуже ароматним. Для рецепту можна взяти печериці, але з лісовими грибочками страва виходить набагато смачніше.
Склад компонентів:
- півсклянки перловки;
- 210 г грибів;
- морква;
- цибуля;
- три бульби картоплі;
- зелень, приправи.
Технологія:
- Зерна попередньо замочити у воді на годину, промити і відварити майже до готовності.
- Кубики картоплі відправляємо до перловке.
- Подрібнені овочі пасеруємо протягом десяти хвилин на рафінованій олії.
- Потім кладемо овочі нарізані печериці і обсмажуємо ще хвилин десять.
- Після відправляємо грибну зажарку в суп, присмачую спеціями, чекаємо п’ять хвилин, кладемо зелень і гасимо вогонь.