Перловий суп – 8 рецептів приготування

Перловий суп з грибами

Багато господині стали рідше готувати суп з перлової крупи, а даремно. Суп з неї виходить просто чудовим, а якщо додати ще й грибів, то і дуже ароматним. Для рецепту можна взяти печериці, але з лісовими грибочками страва виходить набагато смачніше.

Склад компонентів:

  • півсклянки перловки;
  • 210 г грибів;
  • морква;
  • цибуля;
  • три бульби картоплі;
  • зелень, приправи.

Технологія:

  • Зерна попередньо замочити у воді на годину, промити і відварити майже до готовності.
  • Кубики картоплі відправляємо до перловке.
  • Подрібнені овочі пасеруємо протягом десяти хвилин на рафінованій олії.
  • Потім кладемо овочі нарізані печериці і обсмажуємо ще хвилин десять.
  • Після відправляємо грибну зажарку в суп, присмачую спеціями, чекаємо п’ять хвилин, кладемо зелень і гасимо вогонь.
Дивіться також:  Вегетаріанський борщ – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху