З куркою
Обговорювана крупа вважається дуже поживною для організму людини. Тож пропонуємо рецепт смачного супу з перловкою і куркою, що подаються з зеленню і бородінським хлібом.
Склад компонентів:
- 320 г курятини;
- 135 г перлової крупи;
- три бульби картоплі;
- морква;
- цибуля;
- 110 г селери;
- дві ложки томатного соусу;
- зелень, приправи.
Технологія:
- Зерна попередньо витримуємо в теплій воді кілька годин.
- Відварюємо курку. В навар закидаємо брусочки картоплі і крупу.
- У розігрітому маслі пасеруємо подрібнену цибулину, додаємо тонкі соломки моркви і селери.
- До овочів вливаємо томатний соус і тушкуємо.
- Як тільки зерна і картопля не стануть м’якими, додаємо зажарку в суп, приправи і пряні трави.
- Варимо суп до повного приготування і подаємо, притрусивши свіжою зеленню.