Перловий суп – 8 рецептів приготування

З куркою

Обговорювана крупа вважається дуже поживною для організму людини. Тож пропонуємо рецепт смачного супу з перловкою і куркою, що подаються з зеленню і бородінським хлібом.

Склад компонентів:

  • 320 г курятини;
  • 135 г перлової крупи;
  • три бульби картоплі;
  • морква;
  • цибуля;
  • 110 г селери;
  • дві ложки томатного соусу;
  • зелень, приправи.

Технологія:

  • Зерна попередньо витримуємо в теплій воді кілька годин.
  • Відварюємо курку. В навар закидаємо брусочки картоплі і крупу.
  • У розігрітому маслі пасеруємо подрібнену цибулину, додаємо тонкі соломки моркви і селери.
  • До овочів вливаємо томатний соус і тушкуємо.
  • Як тільки зерна і картопля не стануть м’якими, додаємо зажарку в суп, приправи і пряні трави.
  • Варимо суп до повного приготування і подаємо, притрусивши свіжою зеленню.
Дивіться також:  Суп з квашеними огірками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху