Перловий суп – 8 рецептів приготування

На бульйоні з риби

Напевно, самий смачний суп з перловкою – це рибний. Для рецепта підійде будь-яка біла риба. Зерна ячменю краще заздалегідь замочити у воді.

Склад компонентів:

  • 650 г риби;
  • півсклянки крупи;
  • три картоплі;
  • цибуля;
  • морква;
  • сушена зелень, спеції.

Технологія:

  • Вже замочену крупу готуємо хвилин 30-40.
  • Поки готується перловка, беремо овочі, подрібнюємо і пасеруємо до м’якості на рафінованій олії.
  • Беремо філе тріски, палтуса, минтая або хека. Ріжемо на середні за величиною шматочки.
  • За 15 хвилин до готовності крупи закидаємо картопляні брусочки, через десять хвилин кладемо рибу і овочеву засмажку. Рибу не варто додавати раніше, вона вариться швидко.
  • В кінці перше блюдо приправляємо спеціями і сухою зеленню. Готовий суп подаємо з порцією сметани.
Дивіться також:  Як варити креветки заморожені
Прокрутка до верху