Перловий суп – 8 рецептів приготування

Перловий суп в мультиварці

Багато хто з дитинства не люблять перловку, але хоч раз у житті варто спробувати зварити з неї суп. Можливо, з цього моменту вона стане вашою улюбленою крупою. Якщо готувати суп в мультиварці, заощаджується дорогоцінний час.

Склад компонентів:

  • півкіло яловичини;
  • чотири бульби картоплі;
  • цибулю і моркву;
  • півчашки перловки.

Технологія:

  • В чашу кухонного приладу вливаємо олію, вибираємо програму «Смаження» і пасеруємо подрібнену цибулю до прозорості. Потім кладемо шматочки яловичини, а через десять хвилин додаємо кубики помаранчевого овоча. Обсмажуємо інгредієнти ще п’ять хвилин.
  • Як тільки рідина випарується, прилад відключаємо, кладемо кубики картоплі, засипаємо перловку, вливаємо воду, солимо і вибираємо програму «Суп», встановлюємо таймер на одну годину.
  • За пару хвилин до готовності в супчик покладіть лавровий листочок.
Дивіться також:  Гороховий суп – 13 рецептів
Прокрутка до верху