Перловий суп в мультиварці
Багато хто з дитинства не люблять перловку, але хоч раз у житті варто спробувати зварити з неї суп. Можливо, з цього моменту вона стане вашою улюбленою крупою. Якщо готувати суп в мультиварці, заощаджується дорогоцінний час.
Склад компонентів:
- півкіло яловичини;
- чотири бульби картоплі;
- цибулю і моркву;
- півчашки перловки.
Технологія:
- В чашу кухонного приладу вливаємо олію, вибираємо програму «Смаження» і пасеруємо подрібнену цибулю до прозорості. Потім кладемо шматочки яловичини, а через десять хвилин додаємо кубики помаранчевого овоча. Обсмажуємо інгредієнти ще п’ять хвилин.
- Як тільки рідина випарується, прилад відключаємо, кладемо кубики картоплі, засипаємо перловку, вливаємо воду, солимо і вибираємо програму «Суп», встановлюємо таймер на одну годину.
- За пару хвилин до готовності в супчик покладіть лавровий листочок.