Перловий суп – 8 рецептів приготування

Вегетаріанський рецепт з овочами

Смачний, легкий і в той же час ситний суп можна зварити з перловою крупою і овочами. Такий рецепт обов’язково оцінять прихильники вегетаріанської кухні.

Склад компонентів:

  • 110 г перлової крупи;
  • три бульби картоплі;
  • морква;
  • два томата;
  • дві ложечки сушеної петрушки;
  • горошини гострого перцю, сіль.

Технологія:

  • Крупу промиваємо, замочуємо на три години і відварюємо протягом 20 хвилин.
  • Беремо казан, наливаємо трохи олії і пасеруємо подрібнену моркву.
  • Кладемо нарізані томати, а через п’ять хвилин закладаємо кубики картоплі разом з сушеної петрушкою, гострим перчиком і лаврушкой.
  • Заливаємо півтора літрами води, солимо і варимо 15 хвилин. Засипаємо перловку, вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися.

Тепер вам відомо, що з перлової крупи можна зварити смачні і при цьому різноманітні перші страви. Вибирайте будь-який рецепт приготування ситного обіду.

Дивіться також:  Фарширований картопля в духовці з фото
Прокрутка до верху