Вегетаріанський рецепт з овочами
Смачний, легкий і в той же час ситний суп можна зварити з перловою крупою і овочами. Такий рецепт обов’язково оцінять прихильники вегетаріанської кухні.
Склад компонентів:
- 110 г перлової крупи;
- три бульби картоплі;
- морква;
- два томата;
- дві ложечки сушеної петрушки;
- горошини гострого перцю, сіль.
Технологія:
- Крупу промиваємо, замочуємо на три години і відварюємо протягом 20 хвилин.
- Беремо казан, наливаємо трохи олії і пасеруємо подрібнену моркву.
- Кладемо нарізані томати, а через п’ять хвилин закладаємо кубики картоплі разом з сушеної петрушкою, гострим перчиком і лаврушкой.
- Заливаємо півтора літрами води, солимо і варимо 15 хвилин. Засипаємо перловку, вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися.
Тепер вам відомо, що з перлової крупи можна зварити смачні і при цьому різноманітні перші страви. Вибирайте будь-який рецепт приготування ситного обіду.