Без замочування крупів
Є рецепт і без замочування. Але будьте готові до тривалого готування страви.
Вам знадобиться:
- 200 г перловки;
- 6 склянок води;
- 1 цибулю і моркву;
- спеції.
Процес приготування:
- Крупу промиваємо.
- У каструлю наливаємо 750 мл води. Коли закипить, додаємо перловку.
- Вогонь не зменшуємо, варимо 3 хвилини.
- Воду зливаємо, наливаємо залишилися 1,5 л.
- Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 50 хвилин, іноді помішуючи.
- Поки перловка вариться, готуємо підливу. У сковороду викладаємо жир з консерв, обсмажуємо овочі. М’ясо нарізаємо маленькими шматочками. Все тушкується 10 хвилин.
- За 15 хвилин до готовності каші перекладаємо підливу в каструлю.
- Закінчивши приготування, залишаємо страва під закритою кришкою на 10 хвилин.
Приготувати перловку з тушонкою без замочування смачно вийде, якщо дотримуватися пропорції. Блюдо виходить дуже ароматним.
Перед подачею посипте меленим базиліком, зеленню або вставити в середину по листку кожної спеції.