Перловка з тушонкою — 6 смачних рецептів приготування

Без замочування крупів

Є рецепт і без замочування. Але будьте готові до тривалого готування страви.

Вам знадобиться:

  • 200 г перловки;
  • 6 склянок води;
  • 1 цибулю і моркву;
  • спеції.

Процес приготування:

  • Крупу промиваємо.
  • У каструлю наливаємо 750 мл води. Коли закипить, додаємо перловку.
  • Вогонь не зменшуємо, варимо 3 хвилини.
  • Воду зливаємо, наливаємо залишилися 1,5 л.
  • Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 50 хвилин, іноді помішуючи.
  • Поки перловка вариться, готуємо підливу. У сковороду викладаємо жир з консерв, обсмажуємо овочі. М’ясо нарізаємо маленькими шматочками. Все тушкується 10 хвилин.
  • За 15 хвилин до готовності каші перекладаємо підливу в каструлю.
  • Закінчивши приготування, залишаємо страва під закритою кришкою на 10 хвилин.

Приготувати перловку з тушонкою без замочування смачно вийде, якщо дотримуватися пропорції. Блюдо виходить дуже ароматним.

Перед подачею посипте меленим базиліком, зеленню або вставити в середину по листку кожної спеції.

Дивіться також:  Курник – 13 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху