Перловка з тушонкою — 6 смачних рецептів приготування

Як приготувати в автоклаві

Ситна та поживна страва можна зробити в автоклаві.

Мало хто любить цю крупу, але секрет у тому, що багато не знаю, як правильно його приготувати.

Вам знадобиться:

  • 1 ч. л. солі;
  • перець горошком — 5 шт.;
  • перець мелений;
  • лавровий лист;
  • свинина— 100 р;
  • перловка — 100 г;
  • сало або свинячий жир — 100 р.

Покрокова інструкція:

  • На дно півлітрової банки насипаємо 0,5 ч. л. солі, половину лаврового листа і 2 горошини чорного перцю.
  • Кладемо м’ясо, потім жир або свиняче сало.
  • Перловку заздалегідь заливаємо окропом і розпарювала. Кладемо 50 г перловки.
  • Далі, починаючи з першого пункту, складаючи інгредієнти шарами. Банку заповнюється по плічка.
  • Наливаємо воду, залишивши 2 см до горлечка.
  • Банки закорковуємо і ставимо в автоклав.
  • Готуємо на 120 градусах.

Тривалість приготування займає 1 годину. Після виключення чекаємо охолодження, стравливаем повітря і витягаємо банки.

Дивіться також:  Курка з овочами на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху