Як приготувати в автоклаві
Ситна та поживна страва можна зробити в автоклаві.
Мало хто любить цю крупу, але секрет у тому, що багато не знаю, як правильно його приготувати.
Вам знадобиться:
- 1 ч. л. солі;
- перець горошком — 5 шт.;
- перець мелений;
- лавровий лист;
- свинина— 100 р;
- перловка — 100 г;
- сало або свинячий жир — 100 р.
Покрокова інструкція:
- На дно півлітрової банки насипаємо 0,5 ч. л. солі, половину лаврового листа і 2 горошини чорного перцю.
- Кладемо м’ясо, потім жир або свиняче сало.
- Перловку заздалегідь заливаємо окропом і розпарювала. Кладемо 50 г перловки.
- Далі, починаючи з першого пункту, складаючи інгредієнти шарами. Банку заповнюється по плічка.
- Наливаємо воду, залишивши 2 см до горлечка.
- Банки закорковуємо і ставимо в автоклав.
- Готуємо на 120 градусах.
Тривалість приготування займає 1 годину. Після виключення чекаємо охолодження, стравливаем повітря і витягаємо банки.