Пхали рецепт – 8 рецептів, як приготувати грузинське блюдо

Пхали з червоної квасолі по-грузинськи

Кожна українська родина має свій рецепт приготування пхали. Хтось готує його з баклажан, хтось- з буряків, а хтось віддає перевагу червону квасолю, яка містить рекордну кількість вітамінів.

Інгредієнти:

  • склянку червоної квасолі;
  • 140 г горіхів;
  • п’ять гілочок кінзи;
  • два часникових зубки;
  • хмелі-сунелі сіль за смаком;
  • грам перцю чилі.

Спосіб приготування:

  • Першим ділом квасоля замочуємо на дві години в холодній воді, а потім відварюємо. Готові боби подрібнюємо в пюре.
  • Окремо кришимо горіхи разом з часником.
  • Горіхову масу змішати з пюре з квасолі, кладемо дрібно нашатковану кінзу і всі приправи.
  • З отриманої маси формуємо кульки, ставимо їх у холодильник на півгодини і подаємо з зеленню і зернятками граната.
Дивіться також:  Бутерброди з червоною рибою — 13 рецептів приготування на святковий стіл
Прокрутка до верху