Підлива для котлет – 8 рецептів соусу-підливи

Варіант грибного соусу

Цей пікантний ароматний соус поліпшить смак будь-якої страви, особливо добре підходить до котлет. Звичайні котлети перетворить на святкову страву, тому навчитися готувати такий соус необхідно кожному.

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 цибулина;
  • борошно – 1,5 ст. ложки;
  • гриби сушені – 45 г;
  • сіль;
  • масло вершкове – 3 ст. ложки.

Приготування:

  • У ємність укласти гриби.
  • Залити воду. Залишити розмокати. Потрібно три години.
  • Проварити годину в цієї рідини.
  • Процідити бульйон.
  • Гриби нарізати. Частини потрібні дрібніші.
  • У сковороду покласти масло, засипати борошно. Підсмажити. Необхідна маса світло-коричневого відтінку.
  • Залити бульйоном.
  • Потомити чверть години.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Обсмажити.
  • Додати гриби. Загасити.
  • З’єднати з соусом.
  • Розмішати.
  • Посолити.
  • Посипати перцем.
  • Загасити.
Дивіться також:  Куряча грудка в сметанному соусі – 6 рецептів на сковороді, з грибами, в духовці або мультиварці
Прокрутка до верху