Варіант грибного соусу
Цей пікантний ароматний соус поліпшить смак будь-якої страви, особливо добре підходить до котлет. Звичайні котлети перетворить на святкову страву, тому навчитися готувати такий соус необхідно кожному.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 цибулина;
- борошно – 1,5 ст. ложки;
- гриби сушені – 45 г;
- сіль;
- масло вершкове – 3 ст. ложки.
Приготування:
- У ємність укласти гриби.
- Залити воду. Залишити розмокати. Потрібно три години.
- Проварити годину в цієї рідини.
- Процідити бульйон.
- Гриби нарізати. Частини потрібні дрібніші.
- У сковороду покласти масло, засипати борошно. Підсмажити. Необхідна маса світло-коричневого відтінку.
- Залити бульйоном.
- Потомити чверть години.
- Нашаткувати цибулину.
- Обсмажити.
- Додати гриби. Загасити.
- З’єднати з соусом.
- Розмішати.
- Посолити.
- Посипати перцем.
- Загасити.