Пісний рецепт без м’яса
Тим, хто дотримується релігійні пости або з тих чи інших причин змушений відмовитися від вживання м’яса, доведеться за смаком гречка з пісної підливою.
Для приготування будуть потрібні:
- 2 – 3 великі морквини;
- цибулина;
- часник;
- болгарський перець;
- помідори;
- зелений горошок (свіжий, заморожений або консервований);
- сіль і приправи;
- столова ложка оцту 3%.
Порядок роботи:
- Почистити моркву і подрібнити на тертці, дозволяє перетворити овоч довгі і тонкі скибочки.
- Нарізати півкільцями цибулину, потім з’єднати її з морквою, посолити, поперчити, скропити оцтом і залишити промаринуватися на чверть години.
- Болгарський перець порізати, додати часник і відправити на сковороду. Коли овочі стануть м’якими, віджати цибулю і морквину від оцту і покласти в приготоване блюдо.
- Порізати кубиками помідори і додати до овочів. Через пару хвилин насипати на сковорідку горошок, закрити ємність кришкою і недовго потомити.
На замітку. Замість горошку можна використовувати солодку кукурудзу, а також консервовану або стручкову квасолю.
Підлива з кабачками – це щось новеньке для мене. Треба буде спробувати, особливо влітку.
Гречка – це класика, але з підливою вона стає чимось особливим. Дякую за такі цікаві ідеї!
Дуже люблю гречку, а з підливою вона стає ще кращою. Особливо з вершками!
Я завжди шукала спосіб зробити гречку цікавішою. Підлива з морквою і помідорами – те, що треба!
Готувала підливу з печінкою, чоловік у захваті! Дякую за такі класні рецепти.
Ого, підлива з куркою і грибами – ідеальне поєднання. Дякую за натхнення!
Готував підливу з фаршем – гречка стала вдвічі смачнішою! Тепер тільки так і буду робити.
Ніколи не думала, що гречку можна так урізноманітнити. Рецепт з куркою – мій новий фаворит.
Підлива зі свининою – просто бомба! Гречка стає неймовірно смачною з нею.
Люблю гречку, але часто вона виходить сухуватою. Тепер точно буду готувати підливу, дякую за рецепти!
Робив підливу зі свининою – вийшло дуже смачно! Гречка одразу стала набагато смачнішою.
Ого, стільки варіантів підливи! Завжди робила просто з грибами, а тепер спробую з фаршем. Дякую за ідеї!
Класні рецепти, все зрозуміло і просто. Готували підливу з томатами, дуже смачно!
Дякую за рецепти! Спробував підливу з томатами і морквою, дуже сподобалося!