Підлива до макаронів – 7 рецептів

Рецепт приготування з курки

Підлива до макаронів з курки зробить блюдо ситним і корисним.

Куряча підлива готується дуже швидко, і цей рецепт можна взяти на озброєння, коли потрібно приготувати вечерю чи обід за короткий час.

Для приготування потрібно:

  • 1 куряча грудка;
  • 200 грам сметани;
  • 100 грам твердого сиру;
  • невеликий пучок зелені петрушки;
  • чайна ложка (без гірки) солі.

На приготування страви піде 20 хвилин. Спочатку потрібно відварити макарони, поки вони варяться, в сковороді з високими бортами необхідно розігріти масло і обсмажити дрібно порізану курячу грудку до напівготовності. Потім необхідно додати сметану і рубану петрушку, посолити, накрити кришкою і припустити підливу на повільному вогні протягом 7 хвилин, потім додати тертий сир. Перемішати вміст сковороди, накрити кришкою і потомити ще добавку до макаронів протягом 5 хвилин.

Дивіться також:  Капустяні оладки – 8 смачних та швидких рецептів
Прокрутка до верху