Рецепт приготування з курки
Підлива до макаронів з курки зробить блюдо ситним і корисним.
Куряча підлива готується дуже швидко, і цей рецепт можна взяти на озброєння, коли потрібно приготувати вечерю чи обід за короткий час.
Для приготування потрібно:
- 1 куряча грудка;
- 200 грам сметани;
- 100 грам твердого сиру;
- невеликий пучок зелені петрушки;
- чайна ложка (без гірки) солі.
На приготування страви піде 20 хвилин. Спочатку потрібно відварити макарони, поки вони варяться, в сковороді з високими бортами необхідно розігріти масло і обсмажити дрібно порізану курячу грудку до напівготовності. Потім необхідно додати сметану і рубану петрушку, посолити, накрити кришкою і припустити підливу на повільному вогні протягом 7 хвилин, потім додати тертий сир. Перемішати вміст сковороди, накрити кришкою і потомити ще добавку до макаронів протягом 5 хвилин.