Десерт до чаю з персиками
Пропонуємо спробувати незвичайний пиріг з персиками на основі рисової. Рис в десерті змінюється до невпізнання і не розпізнається навіть знавцями. Персики можна брати свіжі або консервовані — у сезон спробуйте свіжі, а взимку використовуйте фрукти у власному соку.
На невелику форму знадобиться банку персиків 330 р, половина склянки рису, яйце, 150 г сиру, половина склянки молока, столова ложка будь-якого джему (краще абрикосового), склянка цукру, кокосова стружка і жменю кедрових горішків.
Як готувати? Слідуємо інструкції:
- Відварюємо рис до повної готовності на воді.
- Додаємо цукор, молоко.
- Збиваємо жовтки з цукром, сиром і джемом.
- Додамо гість кокосової стружки.
- На дно форми викладаємо рисову кашу, формуючи основу.
- На рис викладаємо сирний крем.
- Персики ріжемо на шматочки і прикрашаємо їм рисовий творожник, злегка «притапливая» фрукти в сирі.
- Запікаємо в духовці при 180 градусів буквально 15 хвилин.
Незвичайний і корисний десерт готовий! Перед подачею посипаємо його кокосовою стружкою, кедровими горішками. Їмо десертними ложками, запиваючи апельсиновим фрешем.