Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

З листкового тіста

Пиріг з листкового тіста з фаршем смачно вживати не тільки гарячим, але і холодним. Цей варіант приготування підходить для тих, у кого мало часу, адже він робиться з готового тіста.

Інгредієнти:

  • тісто – 900 г листкове;
  • часник – 2 зубки;
  • цибуля – 1 головка;
  • яйце – 1 шт.;
  • фарш – 530 г;
  • сіль;
  • спеції.

Приготування:

  • Виставити режим духової шафи. Знадобиться 180 гр.
  • Розкачати половину тіста. Попередньо необхідно добре розморозити. Робити це краще всього при кімнатній температурі.
  • Промазати маслом деко.
  • Перемістити корж.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Порізати зубки часнику.
  • Влити яйце.
  • Закинути часник і цибулю.
  • Приправити спеціями.
  • Присолити.
  • Перемішати.
  • Розмістити начинку на підготовленій коржику.
  • Розкачати залишився пласт.
  • Вкрити заготовку.
  • Закріпити краю.
  • Взяти зубочистку проколоти поверхню заготовки. Це допоможе пару виходити.
  • Помістити в піч.
  • Запікати півгодини.
Дивіться також:  Фрукти в шоколаді – 6 рецептів, як зробити своїми руками в домашніх умовах
Прокрутка до верху