З листкового тіста
Пиріг з листкового тіста з фаршем смачно вживати не тільки гарячим, але і холодним. Цей варіант приготування підходить для тих, у кого мало часу, адже він робиться з готового тіста.
Інгредієнти:
- тісто – 900 г листкове;
- часник – 2 зубки;
- цибуля – 1 головка;
- яйце – 1 шт.;
- фарш – 530 г;
- сіль;
- спеції.
Приготування:
- Виставити режим духової шафи. Знадобиться 180 гр.
- Розкачати половину тіста. Попередньо необхідно добре розморозити. Робити це краще всього при кімнатній температурі.
- Промазати маслом деко.
- Перемістити корж.
- Нашаткувати цибулину.
- Порізати зубки часнику.
- Влити яйце.
- Закинути часник і цибулю.
- Приправити спеціями.
- Присолити.
- Перемішати.
- Розмістити начинку на підготовленій коржику.
- Розкачати залишився пласт.
- Вкрити заготовку.
- Закріпити краю.
- Взяти зубочистку проколоти поверхню заготовки. Це допоможе пару виходити.
- Помістити в піч.
- Запікати півгодини.