Доповнюємо рецепт капустою
Пиріг з фаршем і капустою виходить легким і ніжним, незважаючи на те, що начинка ситна. А завдяки рідкого тесту, начинка під час приготування залишиться у випічці.
Інгредієнти:
- яйце – 3 крупне;
- майонез – 190 мл;
- капуста білоголова 300 г;
- сода – 1 ч. ложечка;
- зелень – 25 г кропу і петрушки;
- фарш – 420 г яловичий;
- сіль – 0,2 ч. ложечки;
- кефір – 240 мл;
- борошно – 9 ст. ложок.
Приготування:
- Нашаткувати капусту. Потрібні тонкі і довгі шматки.
- Помістити у воду. Закип’ятити.
- Витримати три хвилини.
- Злити рідину.
- Нашаткувати зелень.
- Влити в сковорідку олію. Прогріти.
- Закинути фарш. Обсмажити.
- Присолити. Перемішати.
- У кефір додати майонез.
- Засипати соду.
- Влити яйце.
- Засипати борошно. Збити.
- Промазати маслом форму.
- Залити половину отриманої рідкої маси.
- Розмістити фарш.
- Вкрити капустою.
- Залити тестом.
- Розрівняти.
- Помістити в холодне духова шафа.
- Виставити на 180 гр.
- Запікати приблизно півгодини.