Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

Доповнюємо рецепт капустою

Пиріг з фаршем і капустою виходить легким і ніжним, незважаючи на те, що начинка ситна. А завдяки рідкого тесту, начинка під час приготування залишиться у випічці.

Інгредієнти:

  • яйце – 3 крупне;
  • майонез – 190 мл;
  • капуста білоголова 300 г;
  • сода – 1 ч. ложечка;
  • зелень – 25 г кропу і петрушки;
  • фарш – 420 г яловичий;
  • сіль – 0,2 ч. ложечки;
  • кефір – 240 мл;
  • борошно – 9 ст. ложок.

Приготування:

  • Нашаткувати капусту. Потрібні тонкі і довгі шматки.
  • Помістити у воду. Закип’ятити.
  • Витримати три хвилини.
  • Злити рідину.
  • Нашаткувати зелень.
  • Влити в сковорідку олію. Прогріти.
  • Закинути фарш. Обсмажити.
  • Присолити. Перемішати.
  • У кефір додати майонез.
  • Засипати соду.
  • Влити яйце.
  • Засипати борошно. Збити.
  • Промазати маслом форму.
  • Залити половину отриманої рідкої маси.
  • Розмістити фарш.
  • Вкрити капустою.
  • Залити тестом.
  • Розрівняти.
  • Помістити в холодне духова шафа.
  • Виставити на 180 гр.
  • Запікати приблизно півгодини.
Дивіться також:  Тульські пряники – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху