Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

Пиріг з лаваша

Якщо ви ставитеся до тих людей, які не дружать з тестом, то цей рецепт для вас знахідка. Можна приготувати ситний, соковитий пиріг з основою з лаваша.

Інгредієнти:

  • лаваш – 750 г;
  • спеції;
  • фарш м’ясний – 460 м;
  • сіль;
  • олія соняшникова;
  • цибуля – 130 г ріпчаста;
  • яйце – 2 шт.;
  • сметана – 160 мл;
  • паста томатна – 60 мл;
  • сир – 110 г твердий.

Приготування:

  • Помістити в гарячу сковорідку фарш.
  • Влити олію соняшникову.
  • Прожарити.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Помістити до фаршу. Загасити.
  • Влити томатну пасту.
  • Посипати спеціями і сіллю.
  • Перемішати.
  • Натерти сир, використовуючи середнього помелу тертку.
  • Розстелити лаваші.
  • Помістити обжарку.
  • Присипати сиром. Залишити пару ложок для скоринки на пирозі.
  • Кожен пласт скачати рулетом. Скрутити всі заготовки на деко у вигляді равлика. Закручувати слід від краю до центру.
  • У сметану влити яйця. Збити.
  • Присолити.
  • Посипати перцем.
  • Залити заготовку.
  • Присипати залишилися сиром.
  • Запікати півгодини.
  • Духова шафа виставити на 180 гр.
Дивіться також:  Страви з кисломолочного сиру – 14 рецептів приготування швидко і смачно
Прокрутка до верху