Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

З начинкою з курячого фаршу

Пиріг з картоплею і фаршем хороший варіант для пікніка. Якщо хочете отримати начинку ніжніше і не сильно калорійну, то використовуйте курячий фарш.

Інгредієнти:

  • перець;
  • картопля – 2 шт.;
  • масло вершкове – 1 ст. ложка;
  • борошно – 420 г;
  • олія соняшникова – 240 мл;
  • фарш – 370 г курячий;
  • паприка;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • вода – 240 мл

Приготування:

  • Влити яйце олія соняшникова.
  • Залити водою.
  • Присолити.
  • Перемішати.
  • Засипати борошном. Вимісити.
  • Помістити сформований кулю в пакет.
  • Відправити в холодильник на чверть години.
  • Нарізати картоплю. Повинні вийти кубики.
  • Цибулинку перетворити на півкільця.
  • Розтопити масло вершкове.
  • Залити в фарш. Змішати з овочами.
  • Присипати сіллю і спеціями.
  • Перемішати.
  • Розрізати тісто.
  • Розкачати.
  • Одна частина повинна вийти більше.
  • Розмістити на деко тісто. Сформувати борту.
  • Розмістити начинку.
  • Накрити другим пластом.
  • Помазати яйцем заготовку.
  • Взяти вилку, проткнути тісто в декількох місцях. Це допоможе пару знайти вихід.
  • Запікати годину.
  • Режим духової шафи виставити на 180 гр.
Дивіться також:  Бісквіт на кефірі – 6 рецептів в духовці, мультиварці
Прокрутка до верху