З фаршем та сиром
Сир – ідеальний інгредієнт, який поєднується практично з усіма продуктами. Якщо включити його до складу пирога, то страва стане набагато пахучіше і набагато смачніше.
Інгредієнти:
- жовток – 1 шт.;
- тісто – (пачка) листкове;
- перець;
- фарш – 330 г свинячої;
- сіль;
- сир – 220 г твердий;
- масло рослинне – 2 ст. ложки;
- сир – 120 г бринзи;
- цибуля – 1;
- яйце – 1 шт.
Приготування:
- Нашаткувати цибулину.
- Помістити в розігріту сковорідку з олією.
- Обсмажити. Колір повинен вийти золотистим.
- Закинути фарш. Прожарити. Він повинен повністю приготуватися.
- Взяти велику тертку. Перетерти бринзу і сир.
- Змішати з фаршем.
- Влити яйце.
- Присолити.
- Присипати перцем. Розмішати.
- Розкачати пласт тіста.
- Помістити у форму. Сформувати борту.
- Розподілити начинку.
- Накрити другим розкатаним шматком.
- Промазати поверхню жовток.
- Зробити поглиблення в центрі. Це робиться для того, щоб пар міг знайти вихід.
- Сховати в духовку на півгодини.
- Режим 180 гр.