Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

З фаршем та сиром

Сир – ідеальний інгредієнт, який поєднується практично з усіма продуктами. Якщо включити його до складу пирога, то страва стане набагато пахучіше і набагато смачніше.

Інгредієнти:

  • жовток – 1 шт.;
  • тісто – (пачка) листкове;
  • перець;
  • фарш – 330 г свинячої;
  • сіль;
  • сир – 220 г твердий;
  • масло рослинне – 2 ст. ложки;
  • сир – 120 г бринзи;
  • цибуля – 1;
  • яйце – 1 шт.

Приготування:

  • Нашаткувати цибулину.
  • Помістити в розігріту сковорідку з олією.
  • Обсмажити. Колір повинен вийти золотистим.
  • Закинути фарш. Прожарити. Він повинен повністю приготуватися.
  • Взяти велику тертку. Перетерти бринзу і сир.
  • Змішати з фаршем.
  • Влити яйце.
  • Присолити.
  • Присипати перцем. Розмішати.
  • Розкачати пласт тіста.
  • Помістити у форму. Сформувати борту.
  • Розподілити начинку.
  • Накрити другим розкатаним шматком.
  • Промазати поверхню жовток.
  • Зробити поглиблення в центрі. Це робиться для того, щоб пар міг знайти вихід.
  • Сховати в духовку на півгодини.
  • Режим 180 гр.
Дивіться також:  Желе з сметани – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху