Рецепт з квашеною капустою на кефірі
Для заливного пирога на кефірі підійде квашена капуста. Напевно, це самий швидкий пиріг з капустою, тому що не доведеться нарізати овочі для смаження. Начинка виходить кисло-гостра, солонувата, вона відмінно поєднується з заливним тестом.
Капусту віджимаємо, якщо дуже кисла, то промиваємо холодною водою.
Далі на сковороді з рослинним маслом обсмажуємо дрібно порізану цибулину, поки цибуля не стане прозорим. У сковороду з цибулею перекладаємо віджату капусту і тушкуємо до м’якого стану. Як тільки вийде вся зайва вода, можна посипати чорним меленим перцем і трохи полити начинку цукром, якщо вона надмірно кислувата.
Далі процес повторюється за аналогією з попередніми варіантами: на дно форми кладеться начинка і заливається рідким кефірним тестом. Випікають пиріг так само.