Пиріг з капустою на кефірі — 6 рецептів

Пиріг з капустою на кефірі в мультиварці

Простий і вдалий рецепт, для нього приготуйте:

  • півкіло нашаткованої капусти,
  • склянка борошна,
  • потроху солі — підсолити капусту і щіпку покласти в тісто,
  • 100 грамів вершкового масла,
  • трохи менше 1 ч. л. розпушувача;
  • три яйця;
  • склянка сметани будь-якої жирності.

Порядок дій:

  • Збити кефір (або будь-який кисломолочний продукт) з яйцями.
  • Покласти в суміш розм’якшене масло, сіль і цукор.
  • Розпушувач всипати в просіяне борошно і розмішати. Суху суміш з’єднати з рідкою частиною. Перемішати.
  • Нарізати молоду капусту (можна і зимову, але її добре перетерти з сіллю).
  • В мультиварці щедро промазати дно стінки маслом, влити половину тіста.
  • Перекладіть начинку поверх тіста. Якщо багато соку, капусту трохи відіжміть. Зверху залийте решту тіста.
  • Поставте піч на режим «Випічка» на годину.
  • Після закінчення програми встановіть приготування ще хвилин на 20. Потім відкрийте кришку і дістаньте пиріг.
  • Приємного апетиту!

    Дивіться також:  Розпушувач для тіста своїми руками – 6 рецептів
    Прокрутка до верху