Пиріг з лаваша – 13 рецептів приготування

Лінивий яблучний штрудель

Інгредієнти:

  • 1 лист основи;
  • 4 солодких яблука;
  • кориця за смаком;
  • 1/3 ст. цукру білого;
  • 25 г вершкового масла.

Приготування:

  • Яблука почистити, звільнити від насіннєвих коробок, а м’якоть нарізати невеликими кубиками.
  • Висипати шматочки фруктів на сковорідку разом з цукром і корицею.
  • Коли яблука закиплять, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 8 – 9 хвилин до м’якості.
  • Лист лаваша змастити розтопленим вершковим маслом і покрити його солодкою начинкою зі сковорідки. Згорнути рулетом і перекласти на деко.

Запікати штрудель 25 хвилин при 185°С.

Дивіться також:  Баклажанна ікра – 6 рецептів з покроковим описом