Лінивий яблучний штрудель
Інгредієнти:
- 1 лист основи;
- 4 солодких яблука;
- кориця за смаком;
- 1/3 ст. цукру білого;
- 25 г вершкового масла.
Приготування:
- Яблука почистити, звільнити від насіннєвих коробок, а м’якоть нарізати невеликими кубиками.
- Висипати шматочки фруктів на сковорідку разом з цукром і корицею.
- Коли яблука закиплять, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 8 – 9 хвилин до м’якості.
- Лист лаваша змастити розтопленим вершковим маслом і покрити його солодкою начинкою зі сковорідки. Згорнути рулетом і перекласти на деко.
Запікати штрудель 25 хвилин при 185°С.