Начинка з фаршем

Якщо хочеться чогось більш калорійного і «серйозного», можна використовувати свинину чи яловичину. А прискорити процес і додати страві соковитості допоможе не просто м’ясо, а фарш з нього (верх досконалості – змелений будинку).
Зберемо перераховані в рецепті компоненти:
- пачку тесту (вага 0,5 кг);
- фарш (свинячий, яловичий або змішаний), 350 г;
- яєчка (2 штуки);
- твердий сир (краще всього «Російський») і бринзу — по 150 г;
- за смаком сіль і мелений перчик;
- головку цибулі;
- зелень;
- соняшникова олія (рафінована).
Покрокове приготування:
Цибуля перетворюємо в дрібну крихту, обсмажуємо на рослинному маслі.
До нього додаємо фарш, перемішуємо, смажимо. Знімаємо сковороду з плити.
Сир і бринзу натираємо. Додаємо до м’ясного фаршу.
У суміш вбиваємо яйця, додаємо дрібно посічену зелень.
Отриману начинку гарненько змішуємо: нам потрібна однорідна консистенція. Тепер нехай трохи охолоне.
Тісто розділяємо на дві частини. Одну тонко розкачуємо, кладемо на деко зі змазаним маслом дном. Загинаємо бортики. Всередині маємо фарш.
Тісто, що залишилося, теж старанно розкачуємо. Тонким шаром закриваємо начинку і защепляем краю. У «кришці» робимо акуратне отвір.
До цього часу духовка вже загострилася до 180 градусів і чекає наш пиріг. Ставимо його туди хвилин на 35-40.
Змащують яйцем тільки верх кулінарного виробу. Якщо покрити яйцем і боки, воно не дасть тесту підніматися.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8