З додаванням полуниці
Ласощі вважається літнім, але і взимку його можна приготувати з замороженої ягоди. З продуктів використовується: 340 г сиру, 3 добірних яйця, половина стручка ванілі, 55 г бджолиного меду, 40 мл жирного молока, 45 г цукру, 160 г полуниці, 35 г пшеничного борошна.

Жовтки добре збиваються з рідким медом. В цю ж масу додається половина ванільного стручка, борошно, молоко і сир. Всі інгредієнти знову збиваються.
Окремо до піни збиваються білки. Поступово до них додається цукровий пісок.
Обидві суміші акуратно з’єднуються, до них приєднуються шматочки ягід.
Печеться 65 хвилин при температурі 180 градусів.
Можна подавати з морозивом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13