Відкритий пиріг з сиром
Таке блюдо виглядає особливо апетитно і красиво. Воно добре підійде для святкового столу. Прискорити процес приготування можна, взявши готове листкове тісто (450 г). Також використовується: 180 г нежирної сметани, 250 г середньо жирного сиру, пучок свіжої зелені, яйце, 4 томата.

Томати нарізати невеликими шматочками, сбрызгиваются маслом і вялятся в духовці при 90 градусах 80 хвилин.
Остиглі овочі нарізати невеликими шматочками.
Яйце перетирається з сиром. У масу додається сіль і мелкорубленая зелень.
До начинки додається сметана і нарізані томати.
Маса викладається на попередньо розморожену і розкачану основу. Формуються невеликі бортики.
Печеться частування 45 хвилин.
Подається пиріг гарячим з часниковим соусом
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13