З додаванням яблук
У сезон яблук обов’язково варто приготувати такий пиріг з трохи вологим і ніжним тістом. До складу частування увійде: пачка сиру, 3 ст. л. сметани, 190 г цукру-піску, яблуко, по великій щіпці розпушувача і ванільного цукру, 130 г білого борошна, 70 г вершкового масла, 3 середніх яйця.

Якщо частинки сиру дуже великі, вони протирають через сито, після чого змішуються зі сметаною і м’яким маслом.
У сирну суміш додаються збиті яйця до піни.
Далі в тісто всипати всі сухі інгредієнти: борошно, ванільний цукор і розпушувач. Маса ретельно вимішується.
В промаслений форму викладаються тонкі слайсы яблук, нарізаних прямо зі шкіркою. Зверху фрукти заливаються тестом.
Випікається на середньому рівні духовки 35 хвилин при 200 градусах.
Остигле блюдо посипається цукровою пудрою.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13