Пиріг з сиром – 13 смачних рецептів

З додаванням яблук

У сезон яблук обов’язково варто приготувати такий пиріг з трохи вологим і ніжним тістом. До складу частування увійде: пачка сиру, 3 ст. л. сметани, 190 г цукру-піску, яблуко, по великій щіпці розпушувача і ванільного цукру, 130 г білого борошна, 70 г вершкового масла, 3 середніх яйця.

  • Якщо частинки сиру дуже великі, вони протирають через сито, після чого змішуються зі сметаною і м’яким маслом.
  • У сирну суміш додаються збиті яйця до піни.
  • Далі в тісто всипати всі сухі інгредієнти: борошно, ванільний цукор і розпушувач. Маса ретельно вимішується.
  • В промаслений форму викладаються тонкі слайсы яблук, нарізаних прямо зі шкіркою. Зверху фрукти заливаються тестом.
  • Випікається на середньому рівні духовки 35 хвилин при 200 градусах.
  • Остигле блюдо посипається цукровою пудрою.

    Дивіться також:  Яблучний крамбл — 7 рецептів пирога
    Прокрутка до верху