Рецепт приготування на кефірі
Якщо вдома залишився трохи скислий кефір, його цілком можна використовувати як основу для сирної випічки. Крім молочного продукту (390 мл), використовується: 4,5 ст. пшеничного борошна, щіпка апельсинової цедри, маленька ложечка розпушувача, пачка сиру, 2 сільських яйця, 1 ст. цукрового піску.

У чашу розбиваються яйця, які змішуються з цукровим піском (2/3 ст.). Далі до компонентів вливається не холодний кефір, засипається борошно, просеянная з розпушувачем. Після додавання цедри всі інгредієнти ретельно вимішуються.
В окремій чаші змішується решті цукровий пісок і сир. У суміші не повинно залишитися грудок. З отриманої маси скочуються кульки, які трохи присипаються борошном.
В промаслений форму виливається тісто, далі по всій поверхні вдавлюються сирні кульки.
В дуже жаркій духовці (близько 220 градусів) страва печеться 45 хвилин.
За бажанням крім кульок з сиру по поверхні ласощі можна викласти будь-які ягоди.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13