Шоколадний твороженный пиріг
Розсипчасте тісто з шоколадом і ніжна сирна начинка відмінно гармонують. В рецепт входить: 380 г борошна, 590 р середньо жирного сиру, 260 г цукрового піску, маленька ложка ваніліну, пачка жирного масла, 4,5 ст. л. какао, 4-5 яєць, 2 великі ложки крохмалю, 210 мл сметани.

Основа готується з перетертого цукру (190 г) і масла. До цих інгредієнтів додається і какао-порошок, а також збагачена киснем борошно. Пальцями продукти перетираються в крихту.
У форму, застелену промасленим пергаментом, викладається половина основи.
Зверху виливається начинка зі збитих яєць, крохмалю, ваніліну, сметани, сиру, цукру (70 г).
Далі сирний пиріг закривається залишилася борошняний крихтою.
Випікається блюдо 55 хвилин в заздалегідь добре прогрітій духовці.
Прикрасити пиріг можна тертим шоколадом або какао.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13