Пиріг з варенням на швидку руку – 17 рецептів

З смородинової заготівлею

Випічка зі смородиною виходить дуже запашної. Ягоди немов розкриваються в духовці, напитывая тісто літніми пахощами. Якщо у вас в морозилці залишився пакетик морожених ягід – швидко дістаємо і робимо пиріг.

Нам потрібні:

  • 200 мл кефіру;
  • 3 яйця;
  • смородина, перетерта цукром – 1 склянка;
  • сода – десертна л;
  • стакан цукру;
  • щіпка солі;
  • 70 мл рослинного масла;
  • 2 склянки борошна.

З борошна, яєць замішуємо тісто на кефірної основі. Додаємо цукор, перемішуємо, поки він не розчинився. Виливаємо частину тіста на дно форми, а зверху викладаємо смородину з цукром. Заливаємо другою частиною і відправляємо смородинную шарлотку випікатися в духовку при температурі 200 градусів на 40 хвилин. Готовий пиріг посипаємо тертим шоколадом, і їмо, запиваючи гарячим латте.

Дивіться також:  Випічка без яєць – 11 простих рецептів приготування
Прокрутка до верху