Рецепт приготування в мультиварці
Щасливі володарі мультиварки, можуть впоратися з приготування пирога набагато швидше. Адже піч допомагає регулювати час і температуру. Завдяки рівномірному розподілу тепла по стінках чаші, блюдо з усіх боків пропікається рівномірно і не підгорає.

Інгредієнти:
- цукор – 310 г;
- олія – 200 г вершкове;
- борошно – 300 г;
- яйце куряче – 4 шт.;
- какао – 25 г;
- сода – 1 ч. ложка;
- кефір – 250 мл
Приготування:
У ємкість, всипати цукор.
Вбити яйця.
Перемішати.
Масло розтопити. Впоратися з цим допоможе мікрохвильовка.
Влити яйця. Розмішати.
Залити кефір. Перемішати.
У борошно насипати соду. Ввести в тісто. Збити. Якщо хочете, щоб у готовій здобі були товсті прошарку, то за консистенцією маса повинна бути густою, як на оладки. Для цього додайте більшу кількість борошна. Якщо подобається, щоб малюнок мав тонкі смужки, тісто має бути рідким.
Розділити навпіл.
У другу половину всипати какао. Розмішати.
Взяти силіконову пензлик. Занурити в олію. Промазати чашу. Силіконова кисть допомагає рівномірно розподілити масло по поверхні, не залишаючи зайвого жиру.
Взяти столову ложку. Зачерпнути білу масу. Влити в центр.
Другий ложкою зачерпнути шоколадне тісто. Залити в центр на біле.
Продовжувати викладати до закінчення двох мас.
Закрити кришку.
Встановити режим «Випічка».
Таймер виставити на півгодини.