Незвичайний торт «Зебра з полуницею»
Порадуйте себе десертом зі смаком полуниці.
Інгредієнти:
- цукор – 200 г;
- сода – 1 ч. ложка;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 400 г;
- кефір – 200 мл;
- полуниця – 200 г;
- маргарин – 200 р.
Приготування:
Включити духовку (180 гр.).
Яйце перетерти з цукром.
Влити кефір.
Маргарин розтопити і додати в тісто. Розмішати.
Засипати з содою борошно. Збити.
Промазати маслом форму.
Чергуючи колір маси, вливати по ложці в центр форми.
Відправити випікатися в духовку.
Крем:
Полуницю промити. Покласти в тарілку. Взяти вилку. Розім’яти.
Сметану змішати з цукром.
Додати полуницю. Розмішати.
Через півгодини після того, як помістили бісквіт в духовку, дістати. Дати охолонути.
Розрізати навпіл. Промазати полуничною масою.