Щоб пиріг, з мармуровим смугастим забарвленням вийшов ідеальним, скористайтеся наступними порадами:
Так як пиріг готується з використанням кефіру, то гасити соду не треба.
Якщо хочете побачити рівномірні широкі смужки, то скористайтеся ополоником великого розміру, для розподілу тесту. Якщо любите частий забарвлення, то викладайте тісто ложкою.
Щоб тісто краще здіймалося, перед приготуванням просеивайте борошно.
Готовність тіста перевіряйте шпажкою. Час приготування може відрізнятися від зазначеного в рецепті. Все залежить від можливостей духовки. Якщо шпажка суха, сміливо діставайте. Якщо волога, залиште до готовності.
Не відкривайте духова шафа під час приготування, особливо вперше 20 хвилин – тісто може осісти.