Пиріг Зебра на кефірі – 5 рецептів торта

Секрети та хитрості приготування

Щоб пиріг, з мармуровим смугастим забарвленням вийшов ідеальним, скористайтеся наступними порадами:

  • Так як пиріг готується з використанням кефіру, то гасити соду не треба.
  • Якщо хочете побачити рівномірні широкі смужки, то скористайтеся ополоником великого розміру, для розподілу тесту. Якщо любите частий забарвлення, то викладайте тісто ложкою.
  • Щоб тісто краще здіймалося, перед приготуванням просеивайте борошно.
  • Готовність тіста перевіряйте шпажкою. Час приготування може відрізнятися від зазначеного в рецепті. Все залежить від можливостей духовки. Якщо шпажка суха, сміливо діставайте. Якщо волога, залиште до готовності.
  • Не відкривайте духова шафа під час приготування, особливо вперше 20 хвилин – тісто може осісти.
  • Дивіться також:  Рогалики з пісочного тіста — 7 рецептів приготування смачних рогаликів
    Прокрутка до верху